Funkey Fiësta; een feestelijke kennismaking met hockey 

Algemeen Sport Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zaterdag 23 maart organiseert hockeyvereniging Weert van 09:00 tot 10:15 uur weer een Funkey Fiësta. De Funkey Fiësta is een gratis kennismakingsmoment voor kinderen van 4 t/m 10 jaar met de hockeysport en de hockeyvereniging.

Er worden verschillende hockeyspellen aangeboden onder begeleiding van diverse trainers. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een drankje en iets lekkers. Aan het einde van de activiteit zal een mystery guest langskomen om de verrichtingen van de kinderen te aanschouwen. Na afloop van de activiteit kan je de wedstrijd van de jongste jeugd van H.V. Weert bekijken.

Aanmelden

Schrijf je in via Sjors Sportief door op de volgende link te klikken: https://www.aanbod.weertinbeweging.nl/activiteit/400847/hockey-funkey-fiesta-hockeyfeest. Mocht je al lid zijn van H.V. Weert, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Voorwaarde is dan wel dat je een vriendje of vriendinnetje, die nog geen lid is, meeneemt. Graag allebei apart aanmelden en bij bijzonderheden vermelden wie je vriendje/vriendinnetje is.

Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 20 maart. Bij 100 deelnemers is de activiteit vol.

Praktische informatie

  • Datum: 23 maart 2024
  • Locatie: Hockey Vereniging Weert, Parklaan 1, Weert
  • Tijd: 09:00 uur tot 10:30 uur
  • Aanmelden: gratis

Mochten er nog vragen zijn, bij de toegangspoort van de hockeyvelden zal de Jongste Jeugd Commissie staan om deze te beantwoorden. Of stuur een e-mail naar Tom Theeuwen van Punt Welzijn via: [email protected]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie