Garageverkoop in Budel op 2 juni

Algemeen Cranendonck Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Budel – Op zondag 2 juni 2024 zal er in Budel een garageverkoop plaatsvinden. Tussen 10.00 en 16.00 uur worden op tal van adressen mooie spulletjes te koop aangeboden vanuit de garage of oprit. De organisatie hoopt dat de weergoden hen die dag goed gezind zijn, zodat er veel koopjesjagers op pad gaan om dat ene artikel te vinden dat ze al zo lang nodig hebben.

Aanmelden als verkoper

Woon jij in Budel, heb je spullen staan die weg mogen of zelfs moeten en wil je meedoen aan de garageverkoop? Je kunt je gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected].

De organisatie zorgt er dan voor dat je een raamposter krijgt die aangeeft dat je meedoet aan de verkoop. Wil je dat jouw adres nog meer opvalt, dan raadt de organisatie je aan om je garage of oprit leuk te versieren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie