Gewonde na botsing op Randweg Zuid in Nederweert

Nederweert – Zaterdag om 15.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert.

Op de kruising met de Nikkelstraat vond een botsing plaats tussen twee auto’s. Eén auto kwam vanuit de richting van Weert en de andere auto kwam vanuit de richting van Nederweert en wilde vervolgens afslaan. Door nog onbekende oorzaak ontstond er een botsing waarbij beide personenauto’s betrokken waren.

Een vrouw liep verwondingen aan haar gezicht op en werd naar het ziekenhuis vervoerd. Een man klaagde over pijn op zijn borst en hand. Een Rapid Responder van de ambulancedienst arriveerde ter plaatse om medische hulp te verlenen.

Beide auto’s liepen aanzienlijke schade op. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de voertuigen te verwijderen.