Informatiebijeenkomst over darmkanker in SJG Weert

Plaats een reactie
Foto via: Depositphotos

Darmkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker in Nederland. Darmkanker geeft vaak pas in een laat stadium klachten. Vroege opsporing en het op tijd herkennen van klachten is dan ook heel belangrijk. Om deze reden is het bevolkingsonderzoek darmkanker in Nederland opgestart. Hoe eerder je weet dat je darmkanker hebt, hoe beter de behandelmogelijkheden en hoe groter de kans op overleven. 

Informatiebijeenkomst

Maar hoe weet je nu dat je darmkanker heb? En wat kan je zelf doen om de kans op darmkanker te verkleinen? Tijdens een informatiebijeenkomst op woensdagavond 20 maart krijg je informatie over de alarmsignalen die kunnen wijzen op darmkanker, het hoe en waarom van het bevolkingsonderzoek en de invloed van leefstijl en voedingspatroon op kanker. Er is uiteraard ruimte voor het stellen van vragen.

Een bijeenkomst voor iedereen die meer wil weten over darmkanker en zijn of haar eigen gezondheid belangrijk vindt.

Praktische informatie

Voor meer informatie over het programma bekijk de agenda op https://sjgweert.nl/home/agenda-informatiebijeenkomsten/darmkanker

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie