Kapperszaak aan Graafschap Hornelaan wordt Spare Rib Express

Algemeen 3 reacties 1 min. leestijd

Het pand aan de Graafschap Hornelaan 92a in Weert, een voormaling kapsalon gelegen binnen de winkelstrip aan de Graafschap Hornelaan, heeft onlangs een nieuwe eigenaar gevonden. Met een oppervlakte van circa 142 m2 zal dit pand binnenkort een geheel nieuwe bestemming krijgen.

De koper van het pand heeft plannen onthuld om het te verhuren aan ‘Spare Rib Express‘, meldt Saelmans Bedrijfsmakelaardij. Deze ontwikkeling belooft een mooie impuls te geven aan de levendigheid van de winkelstrip aan de Graafschap Hornelaan.

Peiling

Spare Rib Express. Een welkome aanvulling voor Weert?


Bekijk je dit bericht via de app en wil je stemmen op de peiling? Klik dan hier.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties