Bestuurder opgepakt na achtervolging in Maarheeze

112 Algemeen Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd
Foto via Politie Cranendonck

Maarheeze – Op dinsdag heeft er in Maarheeze een achtervolging plaatsgevonden. Er werd vervolgens door de politie een persoon aangehouden. Het begon allemaal met een melding waarbij een persoon, vermoedelijk betrokken bij het conflict, in een witte Audi was gevlucht.

Iets later werd het bewuste voertuig gespot terwijl het over de Oranje Nassaulaan in Maarheeze reed. De politie probeerde het voertuig te stoppen, maar de bestuurder negeerde het stopteken en begon aan een achtervolging.

De achtervolging eindigde toen de politie erin slaagde het voertuig klem te rijden. De bestuurder werd onmiddellijk gearresteerd. Bij een nadere inspectie bleek de bestuurder positief te testen op het gebruik van cannabis en cocaïne. Verder bleek dat de bestuurder een ingevorderd rijbewijs had en nog een strafperiode van 35 dagen openstond, aldus de politie Cranendonck via Instagram.

Gezien het verleden van de bestuurder, die eerder betrapt was op rijden onder invloed, werd ook het voertuig in beslag genomen.

De politie heeft proces-verbaal opgemaakt voor meerdere overtredingen, waaronder:

  • Artikel 8: Rijden onder invloed van drugs
  • Artikel 9: Rijden met een ingevorderd rijbewijs
  • Diverse overtredingen van de Regeling Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 (RVV 1990)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie