Mis de boot niet; inschrijving Kiwanis DrakenbootFestival is gestart

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zaterdag 6 juli 2024 vindt aan de Werthaboulevard het DrakenbootFestival plaats. Na de successen van de afgelopen jaren wordt het festival dit jaar voor de 4e keer in Weert georganiseerd. Dit jaar bestaat de mogelijkheid tot deelname met kleine (9 personen) en grote boten (17 personen). Het festival wordt door Da Vinci met Rogier van Wegberg afgesloten. De inschrijving voor bedrijven is geopend.

Wat is een drakenbootrace?

Voor wie er de vorige keer niet bij was: een drakenbootteam bestaat uit een trommelaar en zestien peddelaars (of 8 bij een kleine boot). Iedereen kan drakenbootvaren, ervaring is niet nodig. Het gelijktijdig insteken van de peddels is, naast kracht, bepalend voor de snelheid. Ieder team vaart een aantal keren en de snelste wint.

Het goede doel

Kiwanis Weert staat voor ‘Serving the Children of the World’ en richt zich in het algemeen op verbetering van het welzijn van kinderen. Dit jaar gaat de opbrengst van het DrakenbootFestival naar de Stichting Natuur- en Milieu-Educatie en de kinderafdeling van het Sint Jans Gasthuis. 

Inschrijving Drakenbootrace 

Om het DrakenbootFestival tot een succes te maken, zijn sponsoren onmisbaar. Als bedrijf kan je, je vanaf nu inschrijven voor deze race. Het is een geweldige dag voor teambuilding, een uitje met klanten of gewoon alles ineen. Stuur een mail naar: [email protected]. Of kijk op de website: www.kiwanisdrakenbootfestivalweert.nl voor de uitgebreide sponsorpakketten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie