Modeltreinenbeurs in Buurthuis Moesel op zaterdag 6 april

Op zaterdag 6 april 2024 organiseert de Model Spoorweg Vereniging Weert (MSVW) een modeltreinenbeurs in het Buurtcentrum Moesel, gelegen aan de Christinelaan 25 in Weert. De beurs vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur.

Met een oppervlakte van meer dan 400 m² bieden ze een gevarieerd assortiment aan nieuwe en gebruikte modeltreinen, bouwpakketten, elektronica, miniatuurauto’s, scenery-materialen, hobbygereedschap en andere modelspoorbaanaccessoires. Daarnaast zijn er op de beurs diverse modelbanen opgesteld die bewonderd kunnen worden.

De toegangsprijs bedraagt € 3,00 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het beurssecretariaat.

Clubavonden

Als jouw interesse uitgaat naar deze hobby en je behoefte hebt aan het brainstormen hierover, ben je van harte welkom tijdens een van de clubavonden. Deze vinden plaats op iedere maandag- en vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in het clubgebouw aan de Heijsterstraat 9 te Nederweert.

Je kan de organisatie bereiken via e-mail op [email protected] en bezoek de website www.msvw.nl voor meer informatie.