Nieuw Weerter barbecuemerk: maak kennis met Q-MAMI

Connect people with fun food

Foto via Q-MAMI

Met oog voor design en innovatie maakt Q-MAMI onder leiding van de Weerter broers Van Eijck zijn debuut op de barbecuemarkt. Het frisse en trendy barbecuemerk zet in op het samen delen van mooie en exclusieve momenten in een smaakvolle setting.

Liefhebbers van barbecueën en buiten koken

“Wij zijn verheugd om onze producten vanaf vandaag via www.q-mami.com te delen met liefhebbers van barbecueën en buiten koken,” aldus Sander van Eijck. De naam Q-MAMI is een samensmelting van de woorden BBQ (Q) en umami (MAMI) en symboliseert de passie voor gegrild eten en de smaken die umami (zoet, zuur, zout, bitter) weet over te brengen. 

Genieten aan een goed gevulde eettafel

Het paradepaardje is de Q-MAMI table grill waarmee de broers inspelen op de nieuwste trend, een combinatie van barbecueën en gourmetten. De tafelbarbecues zijn verkrijgbaar in drie warme pastelkleuren en uitermate geschikt voor een ontspannen zomeravond met vrienden en familie. Daarnaast presenteren zij de Q-MAMI kamado grill in een unieke en stijlvolle kleur, geschikt voor een bruisend tuinfeest om gegarandeerd een verbluffende indruk te maken.

Volgens Sander is het doel van Q-MAMI om niet alleen hoogwaardige, duurzame en elegante producten te ontwikkelen, maar ook een lifestylemerk te creëren dat inspireert om samen met vrienden en familie te genieten van mooie momenten aan een goed gevulde eettafel.

Introductieacties

De broers Van Eijck nodigen je dan ook graag uit voor hun introductieacties. Zo ontvang je de hele maand april 20% introductiekorting op alle Q-MAMI Table Grills. Daarnaast loopt er vanaf vandaag een winactie op Instagram waarbij de broers een Q-MAMI Kamado Grill t.w.v. € 895,- verloten. De winnaar van deze actie wordt bekend gemaakt op zondag 7 april. Meer informatie over Q-MAMI is te vinden op www.q-mami.com en de bijbehorende sociale media Instagram en TikTok.

Bekijk hier een video: https://youtu.be/_Dzo0VaMn-g