Open dag bij Bohaco in beeld

Afgelopen weekend hield Bohaco een Open Huis. Tientallen geïnteresseerden kwamen met al hun vragen over ramen, deuren, serres en zonwering naar de adviseurs in o.a. Weert. Bohaco heeft ook vestigingen in Meijel en Den Bosch.

Tijdens het Open Huis konden de mensen geheel vrijblijvend informatie inwinnen voor hun renovatie of verbouwing en maakten ze van dichtbij kennis met de producten van Bohaco. Daarnaast was er veel fotomateriaal van geplaatste kozijnen en informatie over de isolatie of keurmerken van kozijnen.

44 jaar familiebedrijf Bohaco

Bohaco bestaat al sinds 1979. Het bedrijf verkoopt, produceert en monteert kunststof en aluminium ramen, deuren, serres, lichtstraten, overkappingen en glazen schuifdeuren. Maar ook aanvullende producten zoals garagedeuren, zonwering en rolluiken. Bohaco werkt al 44 jaar volgens de filosofie “goed bekeken ’n klasse beter”. Dit blijkt dan ook uit de vele tevreden klanten. Ze maken positieve mond-tot-mond reclame en beoordelen Bohaco gemiddeld met een 9,1. 


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel