Potgrondactie Da Capo Stramproy Vocaal

Tot en met 18 maart heb je de kans om scherp geprijsde kwaliteitspotgrond te bestellen bij Da Capo Stramproy Vocaal. Deze potgrond is niet alleen van topkwaliteit voor jouw tuin, maar je steunt er ook nog eens de prachtige muzikale initiatieven van Da Capo mee.

Het bestelformulier is beschikbaar via hun website: www.dacapo-gemengdkoor.nl. Ze maken het je extra makkelijk: je bestelling wordt op 23 maart keurig bij je thuis afgeleverd door de mensen van het gemengd koor. De zakken van 40 liter worden netjes naast je voordeur geplaatst, zodat je niet speciaal thuis hoeft te blijven.

Maar wat als je geen potgrond nodig hebt? Geen zorgen, je kunt het nog steeds steunen. Je hebt de vrijheid om een bijdrage te leveren op hun bankrekening NL63RABO0149931433, onder vermelding van ‘muzikale initiatieven’. Zo draag je direct bij aan de prachtige muziek die Da Capo Stramproy Vocaal mogelijk maakt.