Win twee kaarten voor 5e editie Those Were The Days in De Bosuil

Winactie – Zaterdag 16 maart is het weer zover; dan zijn Joep Roelofsen en Phil Aspers terug in de Bosuil voor de 5e editie van Those Were The Days. Niet alleen het feestje mag een traditie genoemd worden, ook het feit dat deze weer stijf uitverkocht is.

Those Were The Days is een avondje uit waarbij je je weer helemaal want in de 80’s, 90’s en 00’s. Uiteraard de allerbeste muziek uit die tijd maar óók de videoclips, reclames en films zie je die avond voorbij komen op de schermen in de zaal.

Een beeld van zo’n avond? Check deze aftermovie. (Teun Lempens/Sweet Motion).
https://youtu.be/ZQiKK8Oc7ZY

Onderdeel uitmaken van de volgende aftermovie? Laat hieronder weten waarom jij die laatste 2 kaarten moet scoren en misschien ben je erbij de 16e!

Prijsvraag

Beantwoord de vraag en maak kans op twee gratis tickets, maar neem alleen deel aan de prijsvraag als je die avond ook daadwerkelijk beschikbaar bent!


Bekijk je deze prijsvraag via de app en wil je deelnemen? Klik dan hier.

Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 9 maart 2024 23.59 uur. De gegevens van de deelnemers worden doorgegeven aan Joep en Phil van Those Were The Days. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail instructies van WdG. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen van WdG gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.