Ravage na botsing met drie auto’s op kruising Graafschap Hornelaan

112 Algemeen Brandweer Weert Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Zaterdag omstreeks 12.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de kruising van de Kloosterstraat en de Graafschap Hornelaan. Op deze kruising vond een botsing plaats tussen drie personenauto’s.

Een van de betrokken voertuigen was tevens tegen een boom gebotst. Meerdere personen werden onderzocht door het ambulancepersoneel. Een gewonde vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Twee andere betrokkenen kregen het advies om naar de huisarts te gaan.

De brandweer verleende bijstand bij de hulpverlening en zorgde voor het veiligstellen van de voertuigen. Er was sprake van een ravage en brokstukken lagen verspreid over de plaats van het ongeval. Om deze reden werd de kruising tijdelijk afgesloten voor verkeer.

De precieze oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie