Restaurant De Beren opent in Nederweert

Plaats een reactie

Nederweert – Restaurantketen De Beren opent binnenkort een nieuwe vestiging in Nederweert. Op de website van De Beren is te lezen dat het restaurant zijn deuren zal openen aan de Randweg-West 9a, in het pand waarin momenteel ook Hotel Rosveld gevestigd is.

De Beren

De Beren staat naar eigen zeggen al 40 jaar voor gezelligheid en blijft zelfs na al deze jaren onveranderd lekker. Het restaurant staat vooral bekend om zijn malse saté van de grill en spareribs volgens berenrecept. Daarnaast bevat de menukaart van De Beren vele andere klassieke gerechten, die per vestiging verschillen. Van loaded fries of nacho’s tot verrassende geitenkaaskroketjes geserveerd met getoaste brioche en mangosalsa of chateaubriand die geflambeerd aan tafel wordt geserveerd.

In 2019 werd de restaurantketen uitgeroepen tot meest vegan-friendly restaurantketen in Nederland, dus ook aan vegetarische en veganistische opties geen gebrek. Evenals aan toetjes zoals een churros cheesecake of romige white choco crème brûlée. Voor € 32,50 krijg je bij de ruim 50 al bestaande vestigingen van De Beren een driegangenmenu met keuze uit zes voorgerechten, zes hoofdgerechten en drie desserts.

Opening in Nederweert

Wat er op de menukaart van De Beren in Nederweert staat, blijft vooralsnog een verrassing. Evenals de precieze openingsdatum van het restaurant: op de Facebook-pagina van De Beren Nederweert is te lezen dat de deuren aan de Randweg-West 9a in mei opengaan – volgens Google Maps zal dat gebeuren op 20 mei 2024.

Eveneens te lezen op de Facebook-pagina van De Beren Nederweert is dat het restaurant deel uitmaakt van de Cox & Co familie. Deze familie omvat diverse horecagelegenheden in hoofdzakelijk Roermond (onder andere De Beren, Piet Friet, Schnitzelparadies) en op Ekkersrijt in Son en Breugel (onder andere Piet Friet, Bufkes en Brasserie D’n Mert).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie