Schoorsteenbrand bij woning aan Noorderlaan

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Dinsdag omstreeks 8.15 uur werden zowel de brandweer als de politie gealarmeerd vanwege een schoorsteenbrand op de Noorderlaan in Weert.

Bij een woning ontstond vanochtend een schoorsteenbrand, wat leidde tot de noodzaak van de inzet van de brandweer. Er werden onder andere een tankautospuit en een ladderwagen ingezet om de schoorsteenbrand te doven.

Nadat de kap van de schoorsteen was verwijderd, moest de brandweer herhaaldelijk met een ramoneur door het rookkanaal om deze vrij te maken. Nadat het gevaar was geweken, werd de kap naar beneden gehaald en zullen de bewoners de verdere afhandeling van de situatie op zich nemen, zodat alles weer in orde komt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie