A2 tussen Weert en Nederweert twee nachten dicht

Algemeen Nederweert Weert Werkzaamheden Reageer 1 min. leestijd

De komende twee nachten, van dinsdagavond 26 maart om 21.00 tot woensdagochtend 27 maart om 05.00 uur en van woensdagavond 27 maart tot donderdagochtend 28 maart om 05.00 uur, is de A2 tussen Weert-Noord en Roevenpeel afgesloten. Zowel toerit Weert-Noord (38) als afrit Nederweert (39) is dicht.

Tussen Budel (37) en Kelpen-Oler (40) geldt een snelheidsbeperking van maximaal 70 km/uur. Tevens is deze weg afgesloten voor voertuigen hoger dan 4.5 meter. Tussen Wildenberg (37a) en Weert-Noord (38) is één van de twee rijstroken gesloten.

Er vinden gedurende deze tijd vooronderzoeken plaats voor het grote onderhoud van Rijkswaterstaat dat gepland staat in oktober van dit jaar. Het verkeer wordt omgeleid via het onderliggende wegennet.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie