Stroomstoring in Altweerterheide en Swartbroek

Algemeen Altweerterheide Dorpen Storingen Reageer 1 min. leestijd

In twee kerkdorpen van Weert zitten momenteel enkele adressen zonder elektriciteit. Het betreft Altweerterheide en Swartbroek.

De eerste stroomstoring deed zich voor omstreeks 14.15 uur aan de Herenvennenweg in Altweerterheide. Tijdens graafwerkzaamheden werd een kabel beschadigd. Monteurs van Enexis zijn ter plaatse om het probleem te verhelpen. Naar verwachting zal de storing rond 18.00 uur verholpen zijn.

Ook in Swartbroek zitten er enkele adressen zonder elektriciteit. Hier ontstond de storing volgens Enexis rond 15.00 uur. De oorzaak wordt momenteel onderzocht. Enexis verwacht dat de storing rond 18.30 uur verholpen zal zijn.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie