SV Laar JO12-1: ‘Wat Laar 1 kan, kunnen wij ook!’

Algemeen Kampioenen Onger os Sport Reageer 2 min. leestijd
Ingestuurde foto

‘Wat Laar1 kan, kunnen wij ook!’, dit was de gedachte van SV Laar JO12-1. Na het behalen van het kampioenschap in de vorige fase, waren ze vastbesloten om die goede prestaties voort te zetten. Met een reeks overwinningen achter de rug begonnen ze zelfs te praten over het evenaren van Laar 1 (door twee keer achter elkaar kampioen te worden).

De nieuwe shirts, gesponsord door Litjens Vormgeving en de SooS, zorgden ervoor dat ze er op en top uitzagen. Na enkele overwinningen en slechts één nederlaag stond de beslissende wedstrijd tegen SVC2000 JO12-1 op het programma voor zaterdag. Dat beloofde geen gemakkelijke opgave te worden.

Na een vroege 1-0 voorsprong voor Laar, begon SVC2000 sterker te worden. Gelukkig stond de verdediging van Laar als een huis en hield de goede keeper het doel schoon. Het middenveld nam opnieuw het initiatief en de aanval kreeg kansen. Uiteindelijk bleef het tot de laatste minuut spannend, maar Laar wist de 1-0 voorsprong vast te houden. Trainers Harold, John, Joost en Dennis waren enorm trots op het team. Na het vorige kampioenschap waren ze nu ook kampioen in de 1e klasse.

Na een feestelijke bijeenkomst in de kantine, konden Brent, Jesse, Raf, Salih, Liam, Goof, Wes, Ilias, Daan en Morris hun bowlingvaardigheden laten zien als extra feestelijk einde.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie