Muntpassage maakt een circus van haar 50ste verjaardag

Algemeen Economie Weert Winkelen Reageer 2 min. leestijd

Wie jarig is, trakteert. Dat dachten ze ook bij de Muntpassage in Weert. Vandaag werd het 50-jarig jubileum van dit overdekte winkelcentrum gevierd, in het bijzijn van burgemeester Vlecken en wethouder Van Gemert.

Dit hele weekend worden de bezoekers getrakteerd. Gisteren konden ze kennismaken met Chase & Marshall van Paw Patrol. Vandaag vond de grote traktatie plaats, of beter gezegd, traktaties. Het was een groots circusspektakel met entertainment, 800 stukken taart, tientallen goodiebags, hapjes en speciale aanbiedingen.

Er kwamen veel mensen op de uitnodiging af. Het publiek genoot van vermakelijke acts en toen de burgemeester en wethouder de ballonnendouche activeerden, was het circus compleet.

Ondernemers in het zonnetje

Ook werden de ondernemers van het eerste uur in het zonnetje gezet. Martin van Munster van de zaak ‘Hakky’ is al sinds de opening een ondernemer in dit winkelcentrum. Harry Vaessen runt al jarenlang Zuz&Zo (voorheen Marba) in de Muntpassage en is tevens al geruime tijd penningmeester van de winkeliersvereniging.

Aanbiedingen

Het is een komen en gaan van mensen die het feestje willen meevieren op deze zaterdag. Vandaag kunnen bezoekers gedurende de dag nog leuke prijzen winnen met de grijpmachine. Morgen is het koopzondag en kunnen bezoekers nog profiteren van speciale jubileumaanbiedingen.

Bekijk een video: https://youtu.be/tpKZnUzFRpU


Foto’s van Carlo van Hout en Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie