SV Laar neemt de punten uit Jan Louwers Stadion mee naar huis

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto door Jan Lemmen

Gisteren tijdens de schrikkeldag speelden de twee tweedeklassers uit Weert, SV Laar en Wilhelmina ’08, inhaalwedstrijden tegen de twee tweedeklassers FC Eindhoven AV en Brabantia uit Eindhoven. Het werd een dubbele overwinning voor Weert.

In een doelpuntrijke wedstrijd in het Jan Louwers Stadion nam SV Laar, te gast in Eindhoven, de punten mee naar huis met een overtuigende 3-7 overwinning. Vanaf het begin zette SV Laar de Eindhovenaren onder druk. Het eerste succes kwam echter van de tegenpartij; in de 22e minuut werkte Jason van Klinken de bal in het doel van Laar. Het antwoord van Laar liet niet lang op zich wachten. Doelpunten van Jurre Neijnens (29e minuut), Wessel Adriaens (35e minuut) en Jordi Beelen (40e minuut) brachten SV Laar met een 1-3 voorsprong de rust in.

Na de rust ging SV Laar flitsend van start. In de 48e minuut maakte Wessel Adriaens handig gebruik van een ongelukkige terugspeelbal op de keeper (1-4) en bracht Stijn Jacobs vlak daarna met een fraai stiftje de 1-5 op het scorebord. In de 58e minuut werd het 1-6 door opnieuw Stijn Jacobs. Doelpunten in de 66e en 70e minuut door respectievelijk Jason van Klinken en Serhat Yilmaz gaven Eindhoven een beetje hoop terug. Maar met een hattrick in de 78e minuut bepaalde Wessel Adriaens de eindstand op 3-7.

Ruim 20 kilometer zuidelijker sloot de andere Weerter club, Wilhelmina’08, de wedstrijd tegen Brabantia af met een 3-1 overwinning.

De eindstand van deze Weert-Eindhoven ontmoetingen was dus 2-0 in het voordeel van Weert.


Een bijdrage van Jan Lemmen

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie