FC Oda viert 80-jarig jubileum met groot feestweekend

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (VadimVasenin)

FC Oda, de voetbalclub gelegen op Boshoven, werd op 30 mei 1944 opgericht. 80 jaar later viert het haar jubileum met twee dagen groot feest. Het jubileumweekend, dat plaatsvindt op 24 en 25 mei, zal van start gaan met een knallend muziekevenement genaamd ‘Kick-Off’.

Avond vol entertainment

Het hoogtepunt van de avond zal een optreden zijn van niemand minder dan ChildsPlay, vergezeld door een selectie van lokale dj’s, waaronder Paul Gouda, MysteryBeats, La Boutique, Vladi en Stan Smeets.

De voetbalclub adviseert alle feestgangers om op tijd aanwezig te zijn en zich klaar te maken voor een avond vol entertainment.

Het sportpark zal worden omgetoverd tot een klein festivalterrein, voorzien van een grote tent met alle nodige faciliteiten, waaronder eetkraampjes en een bewaakte garderobe.

Kaarten

Kaarten voor ‘Kick-Off’ zijn verkrijgbaar voor € 15 per stuk via https://eventix.shop/nqqxgcsw. FC Oda kijkt er enorm naar uit alle feestgangers te verwelkomen op ‘Kick-Off’ om samen een onvergetelijke start van het jubileumweekend te beleven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie