Voetbalinfluencer Appie Aurag bezocht Philips van Horne

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Vrijdag 1 maart bracht voetbalinfluencer Appie Aurag een bezoek aan de Philips van Horne in Weert. Appie staat bekend om zijn voetbalcontent. Op het socialemediaplatform ‘TikTok’ laat hij aan bijna 3 miljoen volgers zien wat hij met een bal kan doen.

Appies volgers noemen hem een echte ’trickshot held’ en ook Nederlandse voetballers erkennen hem als een echte trickshotvoetballer. Zo speelde hij onlangs nog een balletje met Memphis Depay en Virgil van Dijk.

Toen de scholieren van de Philips van Horne te horen kregen dat Appie langskwam, stroomde het schoolplein in een mum van tijd vol. Tijdens de pauze liet Appie een aantal voetbaltrucs zien, om de scholieren vervolgens uit te dagen voor diverse één-tegen-éénpartijtjes.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie