Weert Totaal Festival wordt een tweedaags feest voor de zintuigen

WTF-festival - Fotograaf: Theo Van de Winkel

Het Weert Totaal Festival (WTF) wordt dit jaar uitgebreid tot een tweedaags evenement op donderdag 9 en vrijdag 10 mei 2024. Hemelvaartsdag op 9 mei omvat het bekende Weert Totaal Festival, terwijl de dag na Hemelvaart in het teken staat van het Woodstock Tribute Festival.

Eerste dag: Weert Totaal Festival

Op de eerste dag, donderdag 9 mei, wordt het traditionele Weert Totaal Festival gehouden op het St. Raphaëlpad van 13.00 tot 01.00 uur. WTF biedt een dag vol plezier, verfrissende drankjes en geweldige live muziek, gegarandeerd om een onvergetelijke ervaring te bieden aan alle bezoekers.

Speciaalbieren, cocktails en wijn

Tien gerenommeerde speciaalbierbrouwerijen zullen hun beste creaties presenteren, met een indrukwekkende selectie van meer dan 50 speciaalbieren om van te genieten. Voor wijnliefhebbers zal het befaamde wijnhuis Beaugrim aanwezig zijn om hun topwijnen te schenken en de smaakpapillen te verwennen. Daarnaast zal JD Hospitality schitteren met een selectie van verfijnde cocktails om de feeststemming te verhogen.

Ook voor jongere bezoekers

WTF is niet alleen gericht op volwassenen; er is ook gedacht aan de jongere bezoekers met een kinderplein dat een scala aan leuke activiteiten en entertainment biedt, zodat gezinnen samen van de dag kunnen genieten.

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de diverse line-up van live optredens gedurende de dag. Met een mix van genres en talenten belooft WTF een meeslepende muzikale ervaring te bieden voor alle aanwezigen.

Woodstock Tribute Festival

Op de tweede dag, vrijdag 10 mei, staat het evenement in het teken van Woodstock. WTF wordt dan omgedoopt tot het Woodstock Tribute Festival.

Dompel jezelf onder in de nostalgische sfeer van de legendarische jaren ’60 met het Woodstock Tribute Festival, een uniek kleinschalig evenement dat de iconische Woodstock spirit tot leven brengt.

Geniet van adembenemende optredens van de beste bands die de magische Woodstock-ervaring herbeleven. Voel de vibraties van Janis Joplin, Jimi Hendrix, The Who en vele andere muzikale legendes door de lucht trillen.

Markt op Ursulinenhof

Ontdek een sfeervolle markt op het Ursulinenhof, waar je langs kraampjes kunt struinen vol met passende items die de sfeer van Woodstock uitademen. Of je nu op zoek bent naar vinylplaten, vintage kleding, handgemaakte sieraden of unieke kunstwerken, je vindt het allemaal hier.

Noteer vrijdag 10 mei in je agenda, trek je meest kleurrijke outfit aan en bereid je voor op een onvergetelijke reis terug in de tijd. Peace, love & music wachten op je in Weert.