Albert Heijn zesde keer verkozen tot favoriete bijbaanwerkgever

Economie Reageer 4 min. leestijd
Foto via Albert Heijn Heerschap

Albert Heijn is voor de zesde keer op rij door scholieren en studenten verkozen tot favoriete werkgever voor een bijbaan. Evenals voorgaande jaren is Albert Heijn ook dit jaar de meest favoriete werkgever voor een bijbaan in het onderzoek van Intelligence Group, waarin scholieren en studenten wordt gevraagd bij welke organisatie zij het liefst een bijbaan willen.

Veel jongeren doen bij Albert Heijn hun eerste werkervaring op. Eén op de vijf Nederlanders is ooit begonnen met werken bij Albert Heijn. Albert Heijn biedt scholieren en studenten met een bijbaan werkervaring en zo een goede start op de arbeidsmarkt. Zo kunnen scholieren bijvoorbeeld gebruikmaken van gratis online (eind)examentraining en kunnen zij diverse leer-werktrajecten volgen zoals mbo- en hbo-duaal. Veel collega’s groeien door naar andere (fulltime) functies, ook na het afronden van een studie.

Edward Both, directeur talent en organisatie bij Albert Heijn: ”We zijn trots op al onze ‘bijbaners’ en natuurlijk ook op de mooie erkenning. Deze collega’s leveren een enorme bijdrage voor onze klanten. We vinden het belangrijk dat zij bij ons vinden wat ze zoeken: een betekenisvolle baan in een fijne werkomgeving waar je jezelf kan zijn en volop kansen hebt om door te groeien. En dat natuurlijk naast goede arbeidsvoorwaarden, veel plezier en flexibiliteit. Of dat nu in een van onze winkels, home shop centers, distributiecentra of ons hoofdkantoor is. Zo dragen we samen met alle 125.000 collega’s bij aan een gezonde, sociale en duurzame samenleving.”

Albert Heijn Heerschap biedt nóg meer extra’s

Albert Heijn Heerschap voegt daar nog meerdere voordelen voor medewerkers aan toe. Zo ontvangen alle medewerkers 10% korting op hun boodschappen, korting op uitjes en de grootste merken en worden de leukste personeelsfeesten georganiseerd met de gaafste artiesten. Daarnaast ontvangen medewerkers een vriendenbonus t.w.v. € 50,- wanneer ze een nieuwe collega aandragen. De nieuwe collega ontvangt ook € 50,- wanneer hij of zij minimaal de proeftijd doorloopt.

Heerschap Groep ‘Meest inclusieve ondernemer Midden-Limburg’

Heerschap Groep won op woensdag 17 april de Konnekt’os MVO Prijs. Hiermee mag dit familiebedrijf zich de komende twee jaar Meest Inclusieve Ondernemer van Midden-Limburg noemen. Bij hun zeven Albert Heijns en eigen bakkerij werken 872 medewerkers die ze als hun grootste goed zien. Of zoals HR adviseur Laura Janssen het treffend in haar pitch verwoordde: “Succes is de optelsom van al onze talenten.”

Daar voegde ze nog aan toe dat het niet de vraag óf iemand talent heeft, maar meer hoe je er als werkgever voor zorgt dat het talent tot uiting komt. “Dat is en blijft maatwerk en daar is persoonlijke aandacht voor nodig. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Met de samenwerking van diverse partners zijn er ontzettend veel kansen en mogelijkheden. Zie bijzonder en inclusiviteit als normaal, zou ik anderen mee willen geven. Met die mindset kom je volgens mij heel ver!”

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie