Beeldentuin “Op Dresen” in Roggel weer open voor publiek

Algemeen Leudal Regio Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Roggel – De beeldentuin “Op Dresen” aan de Dresenstraat 20 in Roggel heeft haar deuren geopend voor het nieuwe kunstseizoen. Dit seizoen verwelkomen ze 17 kunstenaars die hun werk tentoonstellen in de tuin.

De expositie is internationaal, met kunstenaars uit Nederland, België en Duitsland. De tentoongestelde werken variëren van brons, keramiek, glas, steen, staal tot kunststof. Daarnaast zijn er dit seizoen ook schilderijen toegevoegd aan de collectie.

Groepsbezoeken aan de tuin zijn mogelijk op afspraak, en ze zijn elk weekend geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie