John Carli 50 jaar handbalscheidsrechter

Algemeen Human interest Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

Op 8 april was John Carli 50 jaar handbalscheidsrechter. Zaterdag 13 april is John door het bestuur van HV Rapiditas en Huub Gubbels (Nederlandse Handbal Verbond) gehuldigd. 

John fluit al 50 jaar met veel passie en plezier handbal wedstrijden in heel Nederland maar met name in Midden- en Noord-Limburg. 

Bij deze bijzondere en sportieve mijlpaal stond Rapiditas zaterdag 13 april stil. John fluitte die dag de wedstrijd HV Rapiditas DC1 tegen Vlug en Lenig DC1 (36-28) en na afloop werd hij in een volle sporthal St. Theunis in het zonnetje gezet en gehuldigd door het bestuur van handbalvereniging Rapiditas en Huub Gubbels.

Rapiditas is al jaren heel blij met zijn inzet als scheidsrechter. Voorzitter Ralf Baten: “Wij zijn blij met de enorme bijdrage van John Carli. Hij komt bijna ieder weekend uit Venlo om binnen onze vereniging wedstrijden te fluiten. Het tekort aan scheidsrechter is een landelijk probleem daarom waarderen we Johns hulp om binnen onze club de jonge generatie scheidsrechters te begeleiden”.

’s Avonds werd de huldiging dunnetjes overgedaan in sporthal Aan de Bron tijdens de rust van de wedstrijd van Rapiditas HS1 tegen Green Park Aalsmeer HS3 (38-21). De heren van Rapiditas pakte met deze winst weer de koppositie terug in de eerste divisie en maakt dus met slechts 4 wedstrijden te gaan nog steeds kans op promotie naar de ere-divisie.

Woensdag 1 mei spelen de heren uit Weert thuis in sporthal Aan de Bron een belangrijke en mogelijk beslissende wedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie Aristos uit Amsterdam. De wedstrijd op 1 mei start om 20.30 uur en entree is gratis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie