Bezoekers binnenstad krijgen voorproefje van Antje de Musical

Algemeen Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Het was extra genieten vandaag in de Weerter binnenstad. Op de Markt werd een voorproefje gegeven van Antje de Musical. Op de trappen van ‘t ‘aod stadhoês’, tegenwoordig Museum W, werden gedurende de middag korte voorstellingen opgevoerd. De optredens trokken veel bekijks van bezoekers in de binnenstad.

Artiesten

Er werden enkele nummers uit de musical ten gehore gebracht. Zo maakte het publiek kennis met Antje (Linda Smeets), Femke (Esther Snijders), Kiki (Joany Niessen) en de reiziger (Ton Wolter). Het verbindende verhaal wordt verteld door Ton Adriaens.

Wieërter vlaetjes

Om helemaal in de smaak te komen waren er ook vlaetjes verkrijgbaar. In aanloop naar de musical worden door Bakkerij Heerschap heerlijke Wieërter vlaetjes naar oorspronkelijk recept gebakken. Deze zijn in weekenden verkrijgbaar bij alle vestigingen van Albert Heijn Heerschap en vandaag dus ook even op de Markt. Een deel van de opbrengst gaat naar de productie van de musical.

Musical

Antje de Musical wordt opgevoerd op 17, 18 en 19 mei op het Stationsplein in Weert. Het plein wordt in zijn geheel als toneel gebruikt, waarbij het karakteristieke station en hotel Antje van de Statie als decor dienen. Meer informatie over de productie en kaartverkoop is te vinden op www.antjedemusical.nl.


Fotobijdragen van Carlo van Hout en Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie