Crematorium Heeze wordt verbouwd

Algemeen Heeze-Leende Reageer 1 min. leestijd
Foto via DELA

Heeze – Vanaf maandag 22 april is het crematorium in Heeze gesloten voor een verbouwing en verduurzaming. Naar verwachting wordt het crematorium heropend rond december van dit jaar. In de tussentijd vinden afscheidsdiensten en crematies plaats bij uitvaartlocaties in de omgeving.

Nieuwe crematorium

In het nieuwe crematorium wil DELA het buitengevoel naar binnen halen door grote ramen te plaatsen in de aula. Daarnaast creëert de uitvaartorganisatie een sfeervolle huiskamer waarin je een afscheidsdienst in klein gezelschap kunt houden. Ook wordt het crematorium verduurzaamd door het beter te isoleren, aardgasvrij te maken en een elektrische crematieoven te installeren.

Strooivelden en urnentuinen blijven open

Gedurende de verbouwing blijven de strooivelden en urnentuinen open, maar dien je bij een bezoek wel rekening te houden met eventuele bouwoverlast, zo meldt DELA.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie