Eenzijdig ongeval op de Trancheeweg

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten zijn woensdagmiddag omstreeks 13.30 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Trancheeweg in Weert.

Het betrof een eenzijdig ongeval, waarbij de bestuurder van een auto met zijn voertuig tegen een boom terechtkwam. Vermoedelijk was de bestuurder vlak voor het ongeval onwel geworden. Zowel de bestuurder als de bijrijder zijn voor medische controle naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is ter plaatse gekomen om te assisteren bij het ongeval. Ook hebben zij het verkeer geregeld, zodat voertuigen via de andere weghelft konden passeren. Een berger zal het beschadigde voertuig komen afslepen.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie