Feestelijke receptie in Stadhuis Weert voor gedecoreerden

Human interest Reageer 1 min. leestijd

De gemeente Weert organiseerde vandaag een receptie voor alle inwoners die in de periode 2023/2024 een Koninklijke onderscheiding hebben ontvangen. De receptie vond plaats in het stadhuis van Weert, waar de feestelijk versierde hal gastvrijheid bood aan de genodigden.

Het Weerter Gemengd Koor Vivace bracht liederen ten gehore terwijl de gedecoreerden werden verwelkomd. Na het ontvangen van een glaasje oranje bubbels namen zij plaats in het midden van de hal. Burgemeester Vlecken sprak vervolgens de gedecoreerden toe.

Aansluitend kregen de aanwezigen de gelegenheid om de gedecoreerden te feliciteren met hun Koninklijke onderscheiding. Bekijk een sfeerimpressie.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie