Festival Percussion & Friends in Ittervoort

Kunst en Cultuur Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Ittervoort – Op zaterdag 15 juni wordt Adams Muziekcentrum in Ittervoort weer omgetoverd tot een slagwerkwalhalla. Met de focus op melodisch slagwerk is er die dag een vol programma voor slagwerkliefhebbers en -professionals.

Er zijn grote namen gestrikt voor het festival, waaronder een van de laureaten van het Internationale Tromp Concours en leden van slagwerkgroep Percossa die workshops en presentaties komen geven. Voor de allerkleinsten zijn er knutselpercussieworkshops.

De focus ligt deze editie op samenspel en alle slagwerkensembles zijn dan ook van harte uitgenodigd zich aan te melden. Voor hen is er een interessant programma met workshops, demonstraties en concerten waar ze zelf ook deel van uitmaken.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 15 juni 2024
  • Tijd; 10.00 tot 15.30 uur
  • Locatie: Adams Muziekcentrale, Aziëstraat 17-19 in Ittervoort
  • Meer informatie: www.percussionfriends.com/festival

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie