Schots bezoek op Britse Militaire begraafplaats Nederweert

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Foto door Stichting Adoptiegraven

Nederweert – Afgelopen zondag 21 april ontvingen leden van de Stichting Adoptiegraven Nederweert War Cemetery Moira Martin uit Denny (Schotland). Zij bezocht het graf van Alexander Martin, de neef van haar echtgenoot Ernest. Als adoptant van het graf kon hij er vanwege gezondheidsredenen helaas niet zelf bij zijn tijdens het emotionele bezoek.

Moira werd begeleid door een van de adoptanten van de stichting, Fiona Haanen, en gemeenschappelijke vriendinnen Ann Dromgoole en Sjaan Knoops. Het optreden van de bagpipers van Pipers Society Castle d’Aldenghoor zorgde zoals altijd voor de indrukwekkende muzikale omlijsting.

Alexander Martin ligt samen met zes andere bemanningsleden van zijn gecrashte vliegtuig in dezelfde rij begraven. Lees hier verder over de crash in Eygelshoven op Oudejaarsavond 1944.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie