Hengelcursus voor senioren in Maarheeze

Algemeen Cranendonck Sport Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Maarheeze – De lente is weer begonnen: de regenbuien nemen af, de buitentemperaturen stijgen en het is weer aangenamer om buiten te verblijven. Al deze redenen hebben HSV ’t Tipke doen besluiten om voor het tweede jaar een hengelcursus voor senioren te verzorgen. De cursus wordt gegeven op de maandag- en donderdagmiddagen in mei door twee leden met samen 150 jaar ervaring. Na het volgen van de cursus ben je in staat om samen met je kind of kleinkind op een leuke manier vis te vangen.

Feedervissen

Tijdens de cursus leer je het populaire feedervissen: hengelen met een werphengel met een dunne hengeltop en een voerkorfje. HSV ’t Tipke durft je hiermee zelfs vangstgarantie te beloven, zodat je ook een karper of zeelt kan vangen.

Aanmelden

De vergoeding voor de kosten die de vereniging moet maken bedraagt € 10,-. Heb je geen hengel? Geen probleem: HSV ’t Tipke heeft alles beschikbaar, met uitzondering van een stoeltje – die moet je zelf mee nemen. Aanmelden voor de cursus kan tot 30 april via [email protected]. Deelnemers mogen zich verzamelen bij het clubhuis aan de Driebos 4 in Budel.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie