HSV ’t Tipke organiseert hengelcursus voor senioren in Maarheeze

Algemeen Cranendonck Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (wrangel)

Maarheeze – De lente is weer begonnen, de temperaturen stijgen en het wordt langzaam aangenamer om buiten te verblijven. Al deze redenen hebben HSV ’t Tipke doen besluiten om een hengelcursus voor senioren te verzorgen. De cursus wordt op de maandag- en donderdagmiddagen in mei gegeven door twee leden met samen 150 jaar ervaring.

Feedervissen

Zij leren je het populaire feedervissen; hengelen met een werphengel met een dunne hengeltop en een voerkorfje. Ze durven je zelfs vangstgarantie te beloven zodat ook jij een karper of zeelt kunt vangen.

De vergoeding voor de kosten die de vereniging moet maken bedraagt € 10,-. Heb je zelf (nog) geen hengel? Geen nood! De vereniging heeft alle benodigde materialen in huis, met uitzondering van een stoeltje – dat dien je zelf mee te brengen.

Aanmelden

Ga voor meer informatie en om je (vóór 24 april) aan te melden voor de cursus naar de website van HSV ’t Tipke. Op de cursusdagen ben je welkom in het clubhuis dat gelegen is aan de oever van het Greunvengat in Maarheeze.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie