John en Rian van Mertens-Roeleven zoeken passionele opvolger

Algemeen Plaats een reactie 2 min. leestijd

Bijna zestig jaar lang heeft Mertens Patisserie gestaan voor topkwaliteit, waarvan John en Rian gedurende de laatste 33 jaar met ongeëvenaarde toewijding en meesterschap de leiding hebben gehad als Mertens-Roeleven. Hun besluit om te genieten van een welverdiend pensioen markeert het einde van een tijdperk voor deze iconische Banketbakkerij | Chocolaterie Mertens Roeleven, gelegen in het hart van Weert aan de Langpoort 8-8a.

Symbool van kwaliteit en traditie

Mertens-Roeleven staat niet alleen bekend als een naam, maar ook als symbool van kwaliteit en traditie in Weert en ver daarbuiten. Gedurende de jaren heeft deze banketbakkerij / chocolaterie zich onderscheiden door zijn ambachtelijke vlaaien, taarten, gebakjes en chocolade. Hun toewijding aan vakmanschap is driemaal beloond met de titel “Winnaar Grand de Patisserie” – de beste banketbakkerij van Nederland.

Nog geen opvolger gevonden

Ondanks hun succes hebben John en Rian tot op heden nog geen opvolger gevonden die met evenveel passie en toewijding het stokje van hen wil overnemen. Daarom roepen zij enthousiaste ondernemers op die dromen van het voortzetten van een historisch en gewaardeerd bedrijf.

Deze “stop en go” locatie van Mertens-Roeleven biedt, naast de voortzetting van de banketbakkerij en chocolaterie, ook mogelijkheden voor alternatieve bedrijfsinvullingen. Een unieke kans voor innovatieve ondernemers om hun eigen draai te geven aan een locatie met een rijke geschiedenis.

Treed jij in de voetsporen van John en Rian?

Geïnteresseerden die meer willen weten over deze bijzondere kans worden uitgenodigd om contact op te nemen met Dolf Geleijns van Saelmans Bedrijfsmakelaardij. Dolf staat klaar om John en Rian te ondersteunen bij het vinden van de juiste opvolger van pand en zaak.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie