John van Ekspreszo wint €117.000 tijdens Miljoenenjacht

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Miljoenenjacht-presentatrice Linda de Mol | Roy Beusker Fotografie

John, eigenaar van de lunchroom EKspresZÓ in Weert, heeft het geluk aan zijn zijde gehad door maar liefst 117.000 euro te winnen bij Postcode Loterij Miljoenenjacht.

In deze populaire spelshow op SBS6 nam John, vergezeld door zijn vrouw Carien, deel aan het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’ in de finale. Het koppel is afkomstig uit het Brabantse Steensel en samen runnen ze de lunchroom aan de Muntpromenade in Weert.

In het begin van de spelshow leek John wat tegenslag te hebben, aangezien hij bijna alle miljoenenbedragen weg leek te spelen. Maar met de steun van zijn vrouw en de aanwezige inwoners van Steensel in de studio, wist John zich te herpakken. Uiteindelijk sloot hij een deal voor een bedrag van 117.000 euro, wat een uitstekende keuze bleek te zijn, aangezien er uiteindelijk slechts 100 euro in zijn eigen koffer zat.

Bekijk het finalemoment via Facebook: https://wdg.li/m92fead. De uitzending zelf kun je terugkijken via Kijk.nl: https://wdg.li/i6d7gan

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie