Martijn Koning komt naar het Munttheater

Uitgaan Plaats een reactie 2 min. leestijd
Foto via Munttheater

Er komt een koning naar het Munttheater! Op 1 juni staat Martijn Koning in het theater met zijn nieuwste cabaretvoorstelling Overkill. In deze voorstelling brengt hij onder andere een overkill aan stand-up comedy. Om Koningsdag te vieren en alvast vooruit te kijken naar de komst van Martijn Koning, trakteert het Munttheater vandaag op korting.

Over Overkill

In 2024 staat Martijn Koning in de theaters met zijn nieuwe voorstelling Overkill. Hij dendert het liefst door, door de actualiteit en door het leven van alledag. Om het van zich af te schudden, en er de spot mee te drijven. Daarbij blaast hij het liefst de kleinste dingen enorm op, en de grote zaken noemt hij bij voorkeur achteloos in een bijzin. Liever dan de mens, bestudeert Martijn Koning de dieren. Van de bultrugwalvis tot de haarfolikelmijt, geen groter plezier dan Martijn ermee aan de haal te zien gaan. Waar ben je in betere handen dan bij iemand die het ook niet weet, maar die je wel keihard laat lachen….? 

Martijn Koningsdagactie

Op Koningsdag (27 april) kosten de kaarten voor de voorstelling van Martijn Koning € 17,50 in plaats van € 21,-. Er kan gebruik gemaakt worden van de korting met de code: koningsdag. Deze actie loopt alleen vandaag via de website van het Munttheater.

Aanvang van de voorstelling is om 20.15 uur. Voor meer informatie en tickets: https://www.munttheater.nl/agenda/martijn-koning-overkill.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie