Leon de Wit Machines breidt verder uit

Spotlight Plaats een reactie 2 min. leestijd
Foto via Leon de Wit Machines

Ospel – Van auto’s naar machines, en nog meer machines – Leon de Wit uit Ospel breidt wederom uit. Zowel ondernemers als particulieren uit de regio weten de dealer van onder andere minigravers, trilplaten en verreikers al jarenlang te vinden. Dankzij de nieuwe samenwerking met Movanta Verhuur, kunnen zij vanaf nu voor nóg meer machines bij Leon de Wit terecht.

In 2010 startte Leon de Wit zijn autobedrijf aan de Klaarstraat in Ospel. Al gauw boekte hij daarmee zo’n succes dat hij zijn hobby, het sleutelen aan machines, kon uitbreiden tot een tweede bedrijf: Leon de Wit Machines. Sinds 2015 verhuurt, verkoopt, repareert en onderhoudt Leon – samen met een team van enthousiaste medewerkers – machines in allerlei soorten en maten. Van hoogwerkers tot loaders, knikmopsen en stampers. Al snel werd het bedrijf dealer van merken zoals Yanmar, Norcar, Manitou en Paus.

Hoveniers, stratenmakers en vele andere ondernemers uit de regio komen naar Leon de Wit voor de juiste machines en materialen om een klus te klaren, en dat geldt ook voor particulieren. Het is dankzij de persoonlijke aandacht en het professionele advies waarmee Leon en zijn team zowel bedrijven als particulieren te woord staan dat het bedrijf blijft groeien.

Om zijn klanten nog meer van dienst te kunnen zijn, is Leon de Wit dan ook een samenwerking aangegaan met Movanta Verhuur: verhuur van grondzetmachines. Dankzij deze samenwerking kan het Ospelse bedrijf naar eigen zeggen nu echt alle denkbare machines inzetten. Het complete aanbod is te vinden op www.leondewitmachines.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie