Gezelligheid op het plein tijdens Kingsday ’t Swaentje

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Koningsdag in Weert is tegenwoordig meer dan alleen een Oranjevrijmarkt. Be Part Events en Café ’t Swaentje hadden de handen ineengeslagen om een gezellig muzikaal evenement te organiseren in het centrum van Weert.

De missie om gezelligheid te creëren was volledig geslaagd. Tijdens ‘Kingsday ’t Swaentje’ werden bezoekers op de Nieuwe Markt getrakteerd op een dagvullend programma met onder andere de lokale favoriet Guarantee en de tributebands Like U2 en Bad Medicine.

De organisatie had gezorgd voor een overkapping, zodat het plezier gewoon kon doorgaan tijdens de regenbuitjes tussendoor. Het werd een feestelijke gelegenheid waarbij werd meegezongen, gedanst en gelachen.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie