Motorrijder zwaargewond na ongeval in Soerendonk

112 Algemeen Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

Soerendonk – Op de Zitterd in Soerendonk vond zaterdag rond 14.15 uur een ernstig verkeersongeval plaats.

Een motorrijder kwam door nog onbekende oorzaak ten val en raakte ernstig gewond. Zowel de brandweer als een traumahelikopter werden ingezet voor assistentie. De zwaargewonde motorrijder is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Op dit moment wordt de exacte oorzaak van het ongeval onderzocht. Het is mogelijk dat een auto erbij betrokken was, maar de details worden momenteel onderzocht door een team van de Verkeersongevallen Analyse van de politie. De weg is afgesloten voor verkeer.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie