NK Powerlifting sub junioren in Franciscus Huis Weert

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Aankomend weekend verzamelen de sterkste 14 t/m 18-jarigen uit Nederland zich in het Franciscus Huis in Weert. Powerlifting Weert organiseert hier dan het Nederlands Kampioenschap Powerlifting voor sub junioren.

Nadat de Powerlifting Vereniging van Loods 37 al meerdere keren met succes met het NK junioren heeft georganiseerd in Weert en – wegens uitbreiding – Stramproy, werd hen nu ook deze wedstrijd toevertrouwd.

Het NK Powerlifting voor sub junioren vindt plaats op zondag 14 april in Franciscus Huis Weert en zal de hele dag duren. In de ochtend zullen de dames van alle gewichtsklassen liften en in de middag is het de beurt aan de mannen.

“Dit is een mooie stap om de krachtsport nog populairder te maken, en meer naar het zuiden te krijgen. Wij zien de sport iedere dag groeien, vooral onder de jeugd”, aldus Gianna Claessens namens Powerlifting Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie