‘Ontdekdezorg banenmarkt’ in Bibliocenter Weert

Algemeen Spotlight Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Stichting Zorg aan Zet/Zorgnet Limburg

Ben jij benieuwd wat de sector zorg en welzijn allemaal te bieden heeft? Sta je op het punt om van carrière te switchen, ga je herintreden of wil je je horizon verbreden? Op donderdagavond 18 april organiseert Stichting Zorg aan Zet/Zorgnet Limburg in samenwerking met Bibliocenter Weert een ‘Ontdekdezorg banenmarkt’ in de bibliotheek.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de ‘Ontdekdezorg banenmarkt’ maak je kennis met diverse organisaties uit de verschillende werkvelden van de sector zorg en welzijn uit de regio Midden-Limburg. Dit zijn onder andere organisaties welke gericht zijn op zorg voor ouderen, mensen met een beperking en thuiszorg. 

Ga interactief het gesprek aan met de aanwezige recruiters en eventuele zorgmedewerkers. Ontdek zelf welke doelgroepen er zijn en welke bij jou zou kunnen passen. Stel al je vragen over wat het inhoudt om te werken in deze uitdagende sector. Ontdek ook de mogelijkheden van een leer- werktraject (BBL-traject): een combinatie van leren en werken met salaris. En wil je meer weten over de meer dan 1000 vacatures op de website van Zorgnet Limburg? De medewerkers vertellen je hier alles over.

Deelnemende organisaties

 • Ouderenzorg/Thuiszorg
  • Land van Horne
  • Zorghoeve De Port
  • De Zorggroep
  • Zuyderland Care
  • Zorgcentrum La Providence
 • Gehandicaptenzorg
  • Daelzicht
  • Kempenhaeghe
  • Koraal
  • Fokus
  • Elivagar | DeSeizoenen
  • PSW

Praktische informatie

 • Datum: donderdag 18 april 2024
 • Tijd: 17.30 tot 20.00 uur
 • Locatie: Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250 in Weert

Voor meer informatie en om je aan te melden voor de banenmarkt kun je terecht op de website van Zorgnet Limburg. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig. Wanneer je je aanmeldt ontvang je een herinneringsmail met een overzicht van de deelnemende organisaties en activiteiten die je kunt verwachten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie