Open dag bij machinebouwer Unisign in Panningen

Algemeen Peel en Maas Spotlight Uitgelicht Reageer 2 min. leestijd
Foto via Unisign

Panningen – Op zondag 14 april is de Dag van de Maakindustrie in Noord-Limburg. In Panningen zet machinebouwer Unisign zijn deuren die dag open voor geïnteresseerden. 

De hele wereld over

Stap op 14 april binnen bij Unisign en laat je verrassen door de high-tech CNC machines voor metaalbewerking. Het bedrijf bouwt grote, robuuste machines die wel 80 ton per stuk kunnen wegen. Net zo zwaar als 50 personenauto’s bij elkaar.

De machines gaan de hele wereld over. Toonaangevende internationale bedrijven gebruiken ze om industriële onderdelen zoals voorassen voor vrachtwagens, treinonderstellen, pompen, kleppen, generatoren en frames voor machines te bewerken.

Maak het mee bij Unisign 

Met veel trots tonen de medewerkers van Unisign bezoekers hoe zij hun krachtige CNC machines bouwen. Net technisch lego, maar dan in het ‘groot’. Daarnaast informeren ze mensen graag over de carrièremogelijkheden bij Unisign en de maakindustrie. 

Gratis toegang 

Tijdens De Dag van de Maakindustrie zetten in totaal 11 productiebedrijven uit 5 gemeenten de deuren open voor het grote publiek. De bedrijven zijn op 14 april gratis toegankelijk voor jong en oud en opengesteld van 11.00 tot 16.00 uur. 

Een kijkje nemen bij Unisign? Meld je aan via de website www.dagvandemaakindustrie.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie