Preview event Antje de Musical

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
'Antje van de Statie' op de Markt | Fotograaf: Carlo van Hout

Om Weert extra in sfeer van Antje de Musical te brengen organiseert Stichting Wieërt Amezieërtj een feestelijk preview event. Op zaterdag 13 april worden voor de trappen van ‘t ‘aod stadhoês’, tegenwoordig Museum W, korte voorstellingen opgevoerd.

Voor wie niet kan wachten tot de grote musical of nog over de streep moet worden getrokken om de allerlaatste kaarten te bemachtigen is het preview event dé uitgelezen kans. Op de trappen van het museum wordt enkele malen een korte voorstellingen gespeeld, waarbij enkele nummers uit de musical ten gehore worden gebracht. Zo maakt het publiek al kennis met Antje (Linda Smeets), Femke (Esther Snijders), Kiki (Joany Niessen) en de reiziger (Ton Wolter). Het verbindende verhaal wordt verteld door Ton Adriaens.

Programma

De voorstellingen vinden plaats om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Vanaf 11.00 uur is het mogelijk kaarten voor de musical op locatie te kopen. Om 14.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de wedstrijd ‘Versier een Weerter vlaaitje’ van WeertEnergie, waarbij winnaars worden verrast met vrijkaarten.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. In aanloop naar de musical worden door Bakkerij Heerschap heerlijke Wieërter vlaetjes naar oorspronkelijk recept gebakken. Deze zijn in weekenden verkrijgbaar bij alle vestigingen van Albert Heijn Heerschap en deze zaterdag tevens tijdens het preview event. Een deel van de opbrengst gaat naar de productie van de musical.

Musical

Antje de Musical wordt opgevoerd op 17, 18 en 19 mei op het Stationsplein in Weert. Het plein wordt in zijn geheel als toneel gebruikt, waarbij het karakteristieke station en hotel Antje van de Statie als decor dienen. Meer informatie over de productie en kaartverkoop is te vinden op www.antjedemusical.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie