Brommobiel botst tegen scooter met twee opzittenden op Schuttebeemd

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten werden maandag rond 15.10 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de Schuttebeemd in Weert.

Een brommobiel probeerde een oprit te verlaten, maar de bestuurder merkte een naderende scooter te laat op vanwege geparkeerde auto’s in de straat. Hierdoor kwam het tot een botsing tussen de brommobiel en de scooter, waarbij de twee opzittenden van de scooter ten val kwamen. Buurtbewoners schoten meteen te hulp.

Een ambulance arriveerde ter plaatse en behandelde de twee opzittenden van de scooter voor hun schaafwonden. Gelukkig hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De politie assisteerde bij de afhandeling van het ongeval.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie