Rapiditas strijdt om promotie naar eredivisie

Sport Reageer 2 min. leestijd
Foto door Frits Feuler

Woensdag 1 mei spelen de Heren 1 van handbalvereniging Rapiditas tegen de Heren 1 van HV Aristos uit Amsterdam. De ploeg uit Weert speelt een geweldig seizoen met nog drie wedstrijden te gaan in deze loodzware competitie. Deze wedstrijd van Rapiditas, nummer 1 in de eerste divisie, tegen nummer 2 Aristos wordt allesbepalend voor promotie naar eredivisie – een unicum voor Weert.  

In de uitwedstrijd won de ploeg uit Weert met 3 punten verschil van Amsterdam. Een geweldige prestatie die de mannen in de thuiswedstrijd willen doorzetten. Voor deze spannende, allesbeslissende wedstrijd hebben de mannen van Rapiditas alle steun nodig van het Weerter publiek. Met maar 1 punt verschil tussen deze teams is deze wedstrijd bepalend in de strijd om promotie naar de eredivisie.

Coach Osvaldo Gomes: “Op 1 mei tegen Aristos gaat het dak er af, dat duel wordt beslissend. De club zit in de lift en deze woensdag wordt het kampioenschap beslist.” Met het Weerter publiek aan hun zijde, zijn de mannen van Rapiditas klaar om de uitdaging aan te gaan en de ploeg uit Amsterdam te laten zien dat ware kracht schuilt in vastberadenheid en samenspel van het team en de overtuigende steun van de supporters. Het belooft een spannende avond te worden waarin de ploeg uit Weert hoopt te kunnen triomferen op het veld en te bewijzen dat handbal in Limburg van het hoogste niveau is.

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 1 mei 2024
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Locatie: Sporthal Aan de Bron, Maaslandlaan 3 in Weert
  • Entree: gratis

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie