Vrijeschool Waldorf Wertha kiest voor eigen gezond ontbijtje Koningsspelen

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Op vrijdagochtend, voorafgaand aan de Koningsspelen, werden de kinderen van de Vrijeschool Waldorf Wertha in Weert getrakteerd op een alternatief, biologisch en duurzaam ontbijt.

De school had lokale bedrijven en ouders benaderd die heerlijke, gezonde producten verzorgden, kosteloos of tegen inkoopprijs. De Koningsspelen werden een week eerder gevierd vanwege de aanstaande meivakantie voor deze leerlingen.

Met verse broodjes en beleg van lokale zaken zoals “Ut Muuëletentje” en “de Kweeckerij” uit Weert, appelsap van “Aards” uit Ospel, en zuivel van “Zuivelboerderij Avezaat” uit Leveroy, kon de dag goed beginnen.

Hoewel een grote landelijke supermarktketen elk jaar het ontbijt voor de meeste scholen in Nederland verzorgt, hebben de leerkrachten van Waldorf Wertha ervoor gekozen om een biologisch, duurzaam ontbijt te organiseren dat beter past bij de identiteit van de school.

De kinderen genoten van het heerlijke ontbijt en de leuke spelletjes. Waldorf Wertha is dankbaar voor de bijdrage van de lokale bedrijven en ouders.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie