Woningbrand op Kazernelaan snel onder controle

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op donderdag, iets na 11.00 uur, werden de brandweer en politie gealarmeerd vanwege een woningbrand aan de Kazernelaan in Weert.

Bij aankomst van de hulpdiensten had de bewoner zichzelf reeds in veiligheid gebracht. Hij werd daarna opgevangen bij de buren. De brandweer kwam ter plaatse met een Snel Interventievoertuig (SIV) en een tankautospuit om de brand te doven. Vanwege de rookontwikkeling betrad de brandweer de woning met ademlucht.

In de woning bleek een broodrooster de oorzaak van de brand te zijn geweest. De brandweer wist de situatie snel onder controle te krijgen en ventileerde de woning. Gelukkig raakte niemand gewond bij dit incident.

De woning heeft rookschade opgelopen en er hangt een doordringende brandlucht. Of de woning nog bewoonbaar is zal beoordeeld moeten worden door Stichting Salvage, die slachtoffers bijstaat in de verdere afhandeling van het incident.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie