Ontdek Kamp Kanaalzone: ontdekkingsmissie langs bedrijven

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zaterdag 25 mei presenteert BIZ Kanaalzone I & II een gezamenlijke open dag. Bedrijven openen de gehele middag de deuren onder de gethematiseerde noemer ‘Kamp Kanaalzone’.

De Weerter Kanaalzone kent een uiterst veelzijdig aanbod met grote en kleine bedrijven in veel verschillende branches. Een zichtbaar deel daarvan is industrie, maar het bedrijventerrein herbergt ontzettend veel meer. Om bezoekers daarmee kennis te laten maken wordt de gezamenlijke open dag gethematiseerd aangeboden als ‘Kamp Kanaalzone’, een ontdekkingsmissie langs lokale bedrijven.

Bezoekers ontdekken aan de hand van de missiekaart, een uitvouwbare brochure over het bedrijventerrein, de deelnemende bedrijven die speciaal voor deze dag hun deuren openen en een rondleiding voor en achter de schermen geven. Met de ‘ontdekkingsmissie’ wordt benadrukt dat er zaken te ervaren zijn die anders niet zomaar te ervaren zijn – met name de rondleidingen achter de schermen bij deelnemende bedrijven.

Basiskamp

Centrale locatie van het evenement is het zogenoemde Basiskamp, een ingericht plein aan de Drukkerijstraat (parkeerplaats Life Style Vitae). Hier kunnen bezoekers genieten van een kopje koffie en onder het genot van livemuziek de kraampjes van deelnemende bedrijven bezoeken. Jeugd kan zich lekker uitleven op de luchtkussens en de midgetgolfbaan.

Programma

Alle activiteiten op het Basiskamp zijn van 13.00 tot 17.00 uur doorlopend te beleven. Op het podium zorgt de band The Golden Oldies voor een swingend geheel. Vanuit het basiskamp kunnen bezoekers op eigen gelegenheid de geopende bedrijven bezoeken of gebruikmaken van gratis shuttles die de gehele middag een ‘ontdekkingstocht’ als route rijden.

Een overzicht van deelnemende bedrijven is te vinden op www.kanaalzoneweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie