Zesde editie 7 tegen 7 toernooi SV Laar

Algemeen Laar & Hushoven Sport Reageer 1 min. leestijd
Foto via SV Laar

Op zaterdag 6 juli vindt de zesde editie van het SV Laar 7 tegen 7 toernooi plaats op het Laarderveld. Het toernooi begint om 12.00 uur en wordt vanaf ongeveer 20.00 uur afgesloten met een feestavond.

Inschrijvingen

Er is ruimte voor maximaal 32 teams waarvan er inmiddels in korte tijd al 21 zijn ingeschreven. De afgelopen edities waren steeds volledig bezet, dus geïnteresseerden wordt aangeraden om zich snel aan te melden. Dat kan via de website www.7tegen7.com.

Prijzenpot

Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 60,- per team. Maar liefst € 50,- hiervan zal worden besteed aan consumptiebonnen voor de winnende teams. Bij een volledige bezetting betekent dit dat er in totaal een consumptiepot ter waarde van € 1.600,- valt te winnen. De prijzen zullen worden verdeeld onder de winnaars van verschillende niveaus, de penaltybokaal en de VDBR sportiviteitscup. Talent is geen must, iedereen is welkom om deel te nemen.

Eindfeest

De dag zal worden afgesloten met een spetterend eindfeest vanaf 20.00 uur. De grote artiest van de avond is niemand minder dan Big Benny. Entree is gratis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie